--> --> Hach-Lange --> -->

19 mars 2020

Kära Kund,

Under de senaste veckorna har den globala omfattningen och konsekvenserna av det nya coronaviruset och covid-19 blivit allt tydligare. Som VD för Hach ser jag det som viktigt att vi accepterar att situationen just nu är osäker och att vi informerar om de förändringar vi gör för att kunna fortsätta tillhandahålla de produkter, den service och den support som våra kunder behöver. Våra kunder har förlitat sig på oss i nästan ett helt århundrade, och du kan förlita dig på oss även nu. Jag vill förmedla några viktiga punkter om vårt åtagande gentemot våra kunder i den situation som råder.

Hach har fördelen av en stabil infrastruktur både globalt och lokalt, vilket gör att vi nu kan etablera alternativa källor för anskaffning och tillverkning och på så sätt minska risken för eventuella produktions- eller leveransförseningar. Vi har dessutom väl fungerande kontinuitets- och riskhanteringsplaner för vår verksamhet, vilket gör att vi förväntar oss minimala störningar i produktleveranserna till våra kunder.

Våra servicemedarbetare fortsätter att göra kundbesök samtidigt som de följer alla lokala och nationella reserestriktioner. Om Hach inte kan utföra service på plats är vi väl förberedda för att hjälpa dig genom våra regionala team för teknisk support och våra centrala servicecenter. Du kan känna dig trygg med att vi arbetar för att i så hög grad som möjligt upprätthålla den goda service och support som du förväntar dig av oss.

Vårt mål – att säkerställa vattenkvaliteten för människor runt om i världen – tar vi på största allvar, och under rådande omständigheter fokuserar vi ännu mer på detta. God vattenkvalitet är avgörande för människors hälsa och säkerhet, och vi kommer att göra allt som står i vår makt för att hjälpa dig och dina kunder i denna situation.

Eftersom även din verksamhet sannolikt kan behöva bedrivas på nya sätt har vi dessutom samlat ihop en rad användbara, digitala verktyg, som du gärna får använda i vårt samarbete. Våra utbildningsverktygär avsedda att hjälpa dig och dina team att utveckla och förbättra er verksamhet. Med hjälp av våra digitala produktlösningar kan du fjärrövervaka och till och med fjärrstyra dina system. Via vår digitala kunskapsbas Hach Support Online kan du chatta och få svar från Hachs experter. Våra team som arbetar med kundservice och kundhantering står som alltid redo att hjälpa dig via telefon och e-post.

Mer information om kontinuitetsplanerna för vår verksamhet och service finns i detta dokument.

Våra fantastiska team inom hela Hach står till din tjänst, och å deras vägnar kan jag garantera att vi mer än någonsin arbetar hängivet för vårt partnerskap med dig. Vi håller dig uppdaterad även i fortsättningen, och vi tar gärna emot frågor och feedback.

Med vänlig hälsning

Hermes González-Bello
VD, Hach

Heidi Wie
Country Manager Nordics

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.