--> --> Hach-Lange --> -->

19 martie 2020

Stimate client,

În ultimele săptămâni, amploarea globală şi implicaţiile noului Coronavirus (COVID-19) au devenit mai clare şi mai evidente. În calitate de președinte al companiei Hach, este important pentru mine să confirm nesiguranţa cu care ne confruntăm şi să comunic modificările pe care le implementăm, pentru a putea continua livrarea produselor, serviciilor şi a asistenţei tehnice de care depindeţi. Aţi avut încredere în noi timp de aproape un secol, iar acum puteţi continua să vă bazaţi pe noi. Vreau să împărtăşesc câteva aspecte cheie despre angajamentul nostru faţă de dvs. în această perioadă.

Hach are beneficiul unei infrastructuri puternice la nivel global şi local, pe care o putem folosi în astfel de perioade, pentru a stabili surse alternative şi surplusuri de producţie, reducând în final întârzierea producţie şi livrarii. De asemenea, menţinem o continuitate solidă a activităţii şi avem planuri de atenuare, ceea ce ne permite să ne aşteptăm la întreruperi minime la livrarea produselor către clienţii noştri.

Echipele de service vor continua să viziteze locațiile clienţilor, respectând în acelaşi timp toate restricţiile de călătorie locale, regionale şi naţionale. În cazul în care Hach nu poate presta servicii la locaţie, suntem bine pregătiţi să vă susţinem cu echipe de asistenţă tehnică regionale şi cu centre de service la nivel central. Puteţi avea încredere că facem eforturi pentru a ne asigura că există întreruperi minime pentru service-ul şi asistenţa de calitate ridicată pe care le aşteptaţi de la noi.

Misiunea noastră de a asigura calitatea apei pentru oameni din toată lumea este una pe care o luăm în serios, iar circumstanţele curente ne consolidează şi mai mult acest efort. Calitatea apei este esenţială pentru sănătate şi siguranţă, iar noi vom continua să facem tot ce putem pentru a vă susţine pe dvs. şi pe clienţii dvs. în această perioadă.

Înţelegând faptul că circumstanţele afacerii dvs. ar putea fi puţin diferite, am adunat şi o serie de instrumente digitale care v-ar putea ajuta, şi vă invităm să intraţi în contact cu noi. Instrumentele noastre de învăţare sunt concepute pentru a ajuta la dezvoltarea şi perfecţionarea activităţii dvs. şi a echipelor. Soluţiile noastre de produse digitale vă pot ajuta să monitorizaţi şi chiar să vă operaţi de la distanţă sistemele. Asistenţa Hach Online, baza noastră de cunoştinţe digitală, oferă conversaţii şi răspunsuri în timp real de la experţii Hach. Ca şi până acum, echipele noastre de experţi pentru asistență clienţi şi gestionare conturi vă stau la dispoziţie prin telefon sau prin e-mail.

Dacă doriţi să obţineţi detalii suplimentare despre planurile noastre de continuare a activităţii sau a service-ului, consultaţi acest document.

Echipele noastre minunate din cadrul întregii companii Hach vă stau la dispoziţie, iar în numele acestor echipe, vă asigur că suntem implicaţi, acum mai mult ca niciodată, în susţinerea parteneriatului nostru cu dvs. Pe viitor, vom continua să vă ţinem la curent - şi apreciem întrebările şi feedback-ul dvs.

În parteneriat la nivel mondial,

Hermes González-Bello
Preşedinte, Hach

Titus Olteanu
Country Manager Romania & Bulgaria

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.