--> --> Hach-Lange --> -->

19 maart 2020

Geachte klant,

In de afgelopen weken zijn de wereldwijde omvang en de gevolgen van het nieuwe coronavirus (COVID-19) duidelijker geworden. Als president-directeur van Hach is het voor mij belangrijk dat we de onzekerheid die we tegemoet gaan, erkennen en dat we de aanpassingen doorgeven die ons in staat stellen om de producten, diensten en ondersteuning waar u van afhankelijk bent, te kunnen blijven leveren. U vertrouwt al bijna een eeuw op ons en ook in deze tijd kunt u nog steeds op ons vertrouwen. Ik wil een aantal belangrijke punten met u delen over onze betrokkenheid tijdens deze periode.

Hach haalt haar voordeel uit een sterke wereldwijde en lokale infrastructuur. We kunnen in deze tijden uit alternatieve bronnen putten en overbodige productie stoppen om zo uiteindelijk de potentiële productie- en leveringsvertragingen te verminderen. We beschikken over robuuste plannen om te voorzien in de continuïteit van het bedrijf en maatregelen die mogelijke negatieve effecten verzachten.

Onze servicemedewerkers blijven klanten op locatie bezoeken en houden zich daarbij aan alle lokale, regionale en nationale reisbeperkingen. We zijn goed voorbereid om u te ondersteunen met regionale technische ondersteuningsteams en centrale servicecentra, als Hach geen service op locatie kan uitvoeren. U kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk overlast is voor de hoogwaardige service en ondersteuning die u van ons bent gewend.

Wij nemen onze missie om de waterkwaliteit voor mensen over de hele wereld te waarborgen serieus en de huidige omstandigheden maken die inspanning nog eens extra duidelijk. Waterkwaliteit is essentieel voor de gezondheid en veiligheid en we blijven er alles aan doen om u en uw klanten in deze tijden te ondersteunen.

We begrijpen dat uw zakelijke omgeving er misschien iets anders uitziet en daarom hebben we nu een pakket met digitale hulpmiddelen samengesteld die nuttig kunnen zijn. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Ons digitale leercentrum is ontworpen om u en uw teams te helpen bij het ontwikkelen en verfijnen van kennis op uw vakgebied. Met onze digitale productoplossingen kunnen wij u helpen uw systemen op afstand te bewaken en zelfs te bedienen. Hach Support Online is onze digitale kennisdatabase en biedt een live chat en antwoorden van de experts van Hach. Onze deskundige klantenservice- en accountmanagementteams staan zoals altijd voor u klaar om u telefonisch en via e-mail te ondersteunen.

Raadpleeg dit document als u meer informatie wil over onze continuïteitsplannen voor de bedrijfsvoering of service.

De teams van Hach staan voor u klaar en namens deze teams kan ik u verzekeren dat wij meer dan ooit betrokken zijn als uw partner. Terwijl we verder gaan met de werkzaamheden, houden we u op de hoogte en stellen we uw vragen en feedback zeer op prijs.

In wereldwijde samenwerking,

Hermes González-Bello
President van Hach

David Van Loock
Country Manager Benelux

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.