--> --> Hach-Lange --> -->

19. ožujka 2020.

Poštovani korisniče,

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana globalni opseg i posljedice novog koronavirusa (COVID-19) postaju jasnije i ozbiljnije. Kao predsjedniku tvrtke Hach, važno mi je da prepoznamo neizvjesnost s kojom se suočavamo i priopćiti prilagodbe koje činimo kako bismo nastavili isporučivati proizvode, usluge i podršku o kojima ovisite. Vjerovali ste nam gotovo cijelo stoljeće te se i sada možete osloniti na nas. Želim s vama podijeliti nekoliko ključnih podataka o tome kako vam se posvećujemo u ovom trenutku.

Hach na raspolaganju ima snažnu globalnu i lokalnu infrastrukturu na koju se možemo osloniti u vremenima poput ovih da bismo uspostavili alternativne zalihe i proizvodne viškove kako bismo smanjili moguća kašnjenja u proizvodnji ili isporuci. Također održavamo jasne planove za kontinuitet poslovanja i smanjenje rizika, zbog čega očekujemo minimalne prekide u isporuci proizvoda korisnicima.

Naši će servisni suradnici nastaviti posjećivati lokacije korisnika pridržavajući se svih lokalnih, regionalnih i nacionalnih ograničenja putovanja. Ako Hach ne može izvršiti servisne radnje na lokaciji, spremni smo pružiti vam podršku putem regionalnih timova za tehničku podršku i središnjih servisnih centara. Budite uvjereni da ćemo se pobrinuti da bude što manje smetnji u visokoj kvaliteti usluge i podrške koju očekujete od nas.

Naša misija da osiguramo kvalitetu vode ljudima diljem svijeta ono je što shvaćamo ozbiljno, a trenutačne okolnosti dodatno nas usmjeravaju u tom naporu. Kvaliteta vode ključna je za zdravlje i sigurnost, a mi ćemo sada i nadalje činiti sve kako bismo pružili potporu vama i vašim klijentima.

Kako razumijemo da vaše poslovno okruženje trenutno može izgledati malo drukčije, sastavili smo i paket digitalnih alata koji mogu biti od pomoći i pozivamo vas na suradnju. Naši alati za učenje osmišljeni su kako bi pomogli vama i vašim timovima u razvoju i oplemenjivanju vaših vještina. Naša digitalna proizvodna rješenja mogu pomoći da daljinski nadgledate svoje sustave te čak da njima i upravljate. Mrežna podrška Hach, , naša digitalna baza znanja, nudi komunikaciju uživo i odgovore stručnjaka tvrtke Hach. Kao i uvijek, naši su stručni timovi službe za korisnike i upravljanje računima na raspolaganju kako bi vam pružili podršku putem telefona i e-pošte.

Ako su vam potrebne dodatne pojedinosti o našim planovima za kontinuitet poslovanja ili usluga, pročitajte ovaj dokument.

Nevjerojatni timovi cijele tvrtke Hach tu su za vas, i u ime tih timova, mogu vas uvjeriti da smo partnerstvu s vama posvećeniji više nego ikad prije. Kako idemo naprijed, obavještavat ćemo vas o svemu – i cijenimo vaša pitanja i povratne informacije.

U globalnom partnerstvu,

Hermes González-Bello
Predsjednik tvrtke, Hach

Mario Cikač
Voditelj prodaje za Hrvatsku

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.