--> --> Hach-Lange --> -->

19 Μαρτίου 2020

Αξιότιμοι συνεργάτες,

Στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, η παγκόσμια έκταση και οι επιπτώσεις του νέου κορονοϊού (COVID-19) έχουν γίνει ξεκάθαρες και ανησυχητικές. Ως Πρόεδρος της Hach, θεωρώ σημαντικό να αναγνωρίσουμε την αβεβαιότητα που αντιμετωπίζουμε και να ανακοινώσουμε τις προσαρμογές που κάνουμε για να συνεχίσουμε να παραδίδουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την υποστήριξη που αναμένετε. Μας έχετε εμπιστευθεί εδώ και έναν αιώνα σχεδόν και μπορείτε να συνεχίσετε να βασίζεστε σε εμάς. Θα ήθελα να μοιραστώ μερικά βασικά στοιχεία σχετικά με την αφοσίωσή μας προς εσάς αυτές τις στιγμές.

Η Hach έχει το πλεονέκτημα των ισχυρών υποδομών σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, τις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε σε στιγμές όπως αυτές για να δημιουργήσουμε εναλλακτικές πηγές εύρεσης προμηθειών και κατασκευής, με τελικό στόχο τη μείωση των πιθανών καθυστερήσεων στην παραγωγή και την παράδοση. Διαθέτουμε επίσης ισχυρά σχέδια επιχειρηματικής συνέχειας και μετριασμού, τα οποία μας επιτρέπουν να αναμένουμε ελάχιστες διακοπές ή καθυστερήσεις όσον αφορά την παράδοση προϊόντων στους πελάτες μας.

Οι ομάδες των τμημάτων service της εταιρείας μας θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις των πελατών, τηρώντας παράλληλα όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς και εθνικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Εάν η Hach δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει service στις εγκαταστάσεις σας, είμαστε καλά προετοιμασμένοι να σας υποστηρίξουμε με τις τοπικές ομάδες τεχνικής υποστήριξης και τα κεντρικά τμήματα service. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε τις ελάχιστες δυνατές διακοπές ή καθυστερήσεις όσον αφορά την υψηλή ποιότητα του service και της υποστήριξης που αναμένετε από εμάς.

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την αποστολή μας να διασφαλίσουμε την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης σε όλο τον κόσμο και οι τρέχουσες συνθήκες αναδεικνύουν περαιτέρω αυτήν την προσπάθεια. Η ποιότητα του νερού είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία και την ασφάλεια, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε εσάς και τους συνεργάτες σας αυτές τις στιγμές.

Κατανοώντας ότι το δικό σας επιχειρηματικό τοπίο μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό, έχουμε συγκεντρώσει επίσης μια σειρά ψηφιακών εργαλείων που μπορεί να σας βοηθήσουν και σας προσκαλούμε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί μας. Τα εκπαιδευτικά εργαλεία μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν εσάς και τις ομάδες σας να αναπτύξετε και να βελτιστοποιήσετε τις διεργασίες σας. Οι λύσεις λογισμικού που προσφέρουμε μπορούν να σας βοηθήσουν στην απομακρυσμένη παρακολούθηση ή ακόμα και λειτουργία των συστημάτων σας. Το Hach Support Online, η ψηφιακή γνωσιακή μας βάση, προσφέρει τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, αλλά και απαντήσεις από ειδικούς της Hach. Όπως πάντα, οι ομάδες των ειδικών στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και διαχείρισης λογαριασμών είναι σε αναμονή για να σας υποστηρίξουν μέσω τηλεφώνου και email.

Εάν θέλετε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια επιχειρηματικής συνέχειας και παροχής υπηρεσιών της εταιρείας μας, μπορείτε να ανατρέξτε σε αυτό το έγγραφο.

Οι εκπληκτικές ομάδες μας σε όλη τη Hach είναι στη διάθεσή σας και εκ μέρους αυτών των ομάδων, μπορώ να σας διαβεβαιώσω για τη δέσμευσή μας, περισσότερο από ποτέ, στην αποτελεσματική συνεργασία μαζί σας. Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τυχόν εξελίξεις και εκτιμούμε επίσης τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνεργασίας,

Hermes González-Bello
Πρόεδρος της Hach

Γιάννης Πλιώτας
Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.