--> --> Hach-Lange --> -->

19 март 2020 г.

Уважаеми клиенти,

През последните няколко седмици глобалният обхват и последствията от новия Coronavirus (COVID-19) станаха по-ясни и все по-отрезвяващи. Като Генерален директор на Hach за мен е важно да признаем неяснотата, пред която се изправяме, и да съобщим корекциите, които правим, за да продължим да доставяме продуктите, обслужването и поддръжката, от които зависите. Вие ни се доверявате почти един век и можете да разчитате на нас сега. Искам да споделя няколко ключови аспекта относно нашия ангажимент към Вас през този период.

Hach има преимуществото на силна глобална и локална инфраструктура, които можем да използваме във времена като тези, за да установим алтернативни резервни варианти в намирането на източници и производства, като в крайна сметка намалим потенциалните закъснения в производството или доставките. Ние поддържаме и устойчиви планове за непрекъснатост на бизнеса и смекчаващи мерки, които ни позволяват да очакваме минимално нарушение в доставките на продукти до нашите клиенти.

Нашите съдружници по обслужването ще продължат да посещават базите на клиентите, спазвайки всички локални, регионални и национални ограничения за пътуването. В случай че Hach не е в състояние да извърши обслужване на място, ние сме добре подготвени да Ви осигурим поддръжка с регионални екипи по техническа поддръжка и централни сервизни центрове. Можете да бъдете уверени, че ние работим, за да сме сигурни, че има възможно най-малко нарушение във високото качество на обслужване и поддръжка, което очаквате от нас.

Нашата мисия да осигурим качество на водата за хората по целия свят е нещо, което приемаме сериозно, а настоящите обстоятелства допълнително се фокусират върху това усилие. Качеството на водата е ключово за здравето и безопасността и ние ще продължим да правим всичко възможно, за да подкрепяме Вас и клиентите Ви в този период.

С разбирането, че Вашата бизнес среда може да изглежда малко различно, ние също събрахме набор от дигитални средства, които може да бъдат от помощ, и Ви каним да участвате. Нашите средства за обучение са предназначени да помогнат на Вас и на екипите Ви да развиете и прецизирате своите умения. Нашите решения с цифрови продукти могат да Ви помогнат дистанционно да наблюдавате и дори да работите с Вашите системи. Онлайн обслужване от Hach, нашата дигитална база данни, която предоставя отговори от експертите на Hach. Както винаги, нашите експертни екипи по обслужване на клиентите и управление на клиентските профили са в готовност, за да Ви подкрепят по телефона и по имейл.

Ако желаете допълнителни подробности относно нашите планове за непрекъснатост на бизнеса и обслужването, моля, запознайте се с този документ с този документ.

Нашите великолепни екипи в цялата компания Hach са тук за Вас и от името на тези екипи мога да Ви уверя, че ние сме ангажирани повече от всякога да бъдем Ваши партньори. Докато продължаваме напред, ние ще Ви държим информирани – и оценяваме Вашите въпроси и обратна връзка.

В глобално партньорство,

Хермес Гонзалез-Бело
Генерален директор, Hach

Цветелина Генкова, Управител Hach
София, България

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.