--> --> Διαχείριση των συνδρομών μου --> -->

Διαχείριση των συνδρομών μου

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Η διασφάλιση ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης σε όλον το κόσμο.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Κάνουμε την ανάλυση νερού καλύτερη-γρηγορότερη, ευκολότερη, φιλική  προς το περιβάλλον και με αναλυτικές πληροφορίες-χάρη στην εξαιρετική σχέση με τους συνεργάτες μας, το καταρτισμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας, στα αξιόπιστα και εύκολα στο χειρισμό προϊόντα.

Από την ίδρυση της εταιρίας μας έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής ακρίβειας και με εύκολο χειρισμό. Αυτές είναι οι αρχές με τις οποίες ο Clifford και η Kathryn "Kitty" Hach ίδρυσαν την εταιρία το 1947.

Για περισσότερο από 60 χρόνια, βρισκόμαστε στην κορυφαία θέση στην ανάλυση νερού— ανακαλύπτοντας λύσεις που σας βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση του νερού. Τα όργανα ανάλυσης και τα αντιδραστήρια που διαθέτουμε χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αγορών — από τοπικές μονάδες μέχρι διεθνείς επιχειρήσεις.

Η ανάλυση του νερού πρέπει να γίνεται σωστά. Δικαιούστε ολοκληρωμένες λύσεις τι οποίες θα εμπιστεύεστε. Στη Hach λαμβάνετε απαντήσεις  από εξειδικευμένο προσωπικό, εξαιρετική υποστήριξη και αξιόπιστα και με εύκολο χειρισμό προϊόντα.

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.