--> --> Hach-Lange --> -->

19. marec 2020

Spoštovani,

zadnji tedni so nam prinesli jasnejši vpogled in streznitev glede globalnega obsega in posledic širjenja novega koronavirusa (COVID-19). Kot predsednik družbe Hach se mi zdi pomembno priznati, da se soočamo z negotovostjo, in vas obvestiti o ukrepih, s katerimi bomo zagotovili nemoteno dobavo izdelkov, servisnih storitev in podpore, ki so nujni za vaše poslovanje. Vaše zaupanje uživamo že skoraj sto let in tudi zdaj se lahko zanesete na nas. Rad bi poudaril nekaj ključnih točk, s katerimi se v tem času zavezujemo do vas.

Zgradili smo trdno globalno in lokalno infrastrukturo, na katero se lahko v današnjih kriznih časih opremo pri vzpostavljanju alternativnih dobavnih poti in proizvodnih presežkov, s katerimi bomo v največji meri omejili morebitne zamude pri proizvodnji in dobavi. Imamo robustne načrte za neprekinjeno poslovanje in ublažitev posledic, zato pričakujemo le minimalne motnje v dobavi blaga kupcem.

Naši serviserji bodo stranke še naprej obiskovali na terenu, pri tem pa upoštevali vse lokalne, regionalne in nacionalne omejitve glede potovanj. Če družba Hach ne more nuditi servisa na terenu, smo vam pripravljeni priskočiti na pomoč z regionalnimi ekipami za tehnično podporo in centralnimi servisnimi centri. Prepričani ste lahko, da si po svojih najboljših močeh prizadevamo za čim uspešnejše nadaljevanje visokokakovostnih servisnih storitev in podpore, ki ste je vajeni.

Svoje poslanstvo, da bi ljudem po svetu zagotovili kakovostno vodo, vedno jemljemo resno, v današnjih okoliščinah pa je pomen te zaveze postal še očitnejši. Kakovostna voda je ključnega pomena za zdravje in varnost, zato bomo storili vse, kar je v naši moči, da vam in vašim strankam v tem času nudimo podporo.

Ker razumemo, da se je vaše poslovno okolje v določeni meri spremenilo, smo pripravili paket digitalnih orodij, s katerimi si lahko pomagate, in vas vabimo, da se obrnete na nas. Naši učni pripomočki so namenjeni nadaljnjemu razvoju in izpopolnjevanju vas in vaše ekipe. Naše digitalne rešitve  vam lahko pomagajo na daljavo spremljati in celo upravljati sisteme. Spletna podpora Hach (HSO), naša digitalna zbirka znanja, ponuja klepet v živo in odgovore strokovnjakov družbe Hach. Kot vedno so vam na voljo strokovne ekipe za podporo strankam in vodenje računov, na katere se za pomoč lahko obrnete po telefonu in e-pošti.

Za dodatne podrobnosti o naših poslovnih načrtih ali načrtih neprekinjenega poslovanja si preberite dokument.

Na voljo so vam izjemne ekipe v vsem podjetju Hach in v njihovem imenu vam lahko zagotovim, da smo našemu partnerstvu predani bolj kot kdaj koli. O nadaljnjem razvoju vas bomo sproti obveščali, veseli pa bomo tudi morebitnih vprašanj in povratnih informacij.

V globalnem partnerstvu,

Hermes González-Bello
Predsednik, Hach

Zdenka Sivec
Direktorica, Hach Adriatic

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.