--> --> Hach-Lange --> -->

19. marts 2020

Kære kunde

I de seneste uger er det globale omfang og følgerne af den nye coronavirus (COVID-19) blevet tydeligere og mere nedslående. Som Hachs administrerende direktør er det vigtigt for mig, at vi anerkender den usikkerhed, vi står over for, og kommunikerer de tilpasninger, vi foretager for fortsat at kunne levere de produkter, tjenesteydelser og den support, du er afhængig af. Du har i næsten et århundrede sat din lid til os, og du kan også stole på os nu. Jeg vil dele nogle vigtige aspekter omkring vores forpligtelser over for dig som kunde i denne tid.

Hach nyder godt af en stærk global og lokal infrastruktur, som vi kan trække på i tider som disse, så vi kan skabe alternative indkøbs- og produktionsreserver, der i sidste ende reducerer antallet af potentielle produktions- og leveringsforsinkelser. Vi opretholder samtidig en robust forretningskontinuitet og afhjælpningsplaner, og vi kan på den måde forvente minimale driftsforstyrrelser i produktleverancerne til vores kunder.

Vores servicemedarbejdere vil fortsat i et vist (akut) omfang besøge kundernes anlæg og samtidig overholde alle lokale, regionale og nationale rejsebegrænsninger. Hvis Hach ikke er i stand til at udføre service på stedet, er vi forberedt på at hjælpe dig via vores tekniske supportteams og vores kundeservicecentre. Du kan være forvisset om, at vi arbejder på at sikre, at der forekommer så få driftsforstyrrelser som muligt i den service og support, som du forventer af os.

Vores mission om at sikre vandkvalitet til mennesker overalt i verden er noget, vi tager alvorligt, og de nuværende omstændigheder bringer denne indsats yderligere i fokus. Vandkvalitet er afgørende for sundhed og sikkerhed, og vi vil fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig og dine kunder i denne tid.

Vi forstår, at dine forretningsvilkår muligvis ser en smule anderledes ud, og derfor har vi samlet en pakke af digitale værktøjer, som kan være nyttige, og vi inviterer dig til at arbejde sammen med os. Vores digitale produktløsninger kan hjælpe dig med at fjernovervåge og tilmed betjene dine systemer. Hach Support Online, vores digitale vidensdatabase (på engelsk), indeholder svar fra Hachs eksperter på alverdens spørgsmål om vandanalyse. Vores kundeservice- og salgsekspertteams står klar til at hjælpe dig pr. telefon eller e-mail.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores planer for leverance- og servicekontinuitet, henvises du til dette dokument

Vores fantastiske teams står til rådighed for dig, og på deres vegne kan jeg forsikre dig om, at vi mere end nogensinde før er parate til at være din partner. I tiden fremover holder vi dig opdateret – og vi værdsætter dine spørgsmål og feedback.

I globalt partnerskab,

Hermes González-Bello
Administrerende direktør, Hach

Mai Sørud
Salgschef Danmark

© Copyright 2020 Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.