AnaShell en Hach systeem integratie

14 September 2022, 10.00 - 11.00.

Hach is niet alleen een leverancier van hoogwaardige laboratorium en proces analyzers, het biedt ook de mogelijkheid om totale systeem integratie uit te voeren op uw locatie. De op maat gemaakte AnaShell systemen en shelters bieden u de kans om een heel project uit handen te geven waarna Hach een volledige oplossing kan bieden op maat gemaakt naar uw wensen. Hierbij kunt u denken aan monstervoorbehandeling en conditionering, analyse van uw water en plaatsing in hoogwaardig geconditioneerde ruimte.


Samenvatting

  • De shelter portfolio van Hach kan u een kant en klare oplossing kan bieden wanneer u analyzers heeft die binnen / beschermd geplaatst moeten worden.
  • Buiten de standaard shelters kunnen de shelters ook compleet naar wens van de klant op maat gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld ATEX gecertificeerde shelters
  • AnaShells worden geleverd met tekeningen, specificaties en FAT testen en voldoen aan alle industriële eisen

Er zal uitgelegd worden wat de voordelen zijn wanneer u voor een totaal oplossing van HACH kiest. Daarnaast zullen er enkele voorbeelden van de Anashell’s welke al geplaatst zijn gepresenteerd worden.

Duur: 1 uur


AnaShell en Hach systeem integratie

PresentatorenWed, Sep 14, 2022 10:00 AM CEST


Aanmelden

Sjoerd van der Knoop
Sales Manager Municipal Benelux, Hach


Dit Webinar is gratis en stelt u in de gelegenheid kennis te delen met minimale impact op uw agenda. De presentatie duurt ongeveer 40 minuten, gevolgd door een Q&A-sessie.

Bent u verhinderd?
Geen probleem! Registreer u voor dit live Webinar en we sturen u op aanvraag de opname van dit webinar kort na de uitzenddatum met toegang tot alle documenten die relevant zijn voor dit webinar.

© Copyright Hach | Cookies are used to improve your browsing experience.